Whataspp Whataspp Live Chat

Despre noi

Extensii de par She RomaniaSuntem o echipa tanara si dinamica dornica de a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor dumneavoastra cu o gama de produse profesionale originale pentru extensii din par natural 100%, consumabile, accesorii si produse de intretinere ale brandului de renume in domeniu She Hair Extension din Italia, societatea noastra fiind importator direct in Romania, adresandu-ne in acelasi timp atat persoanelor fizice cat si profesionistilor in domeniu care doresc sa beneficieze de calitatea produselor din portofoliul nostru.

Activam pe piata de profil din Romania de la sfarsitul anului 2006, atuurile noastre fiind experienta acumulata in acesti ani, seriozitatea si promptitudinea fata de clientii nostri, stabilind intotdeauna relatii de lunga durata, considerandui partenerii nostri pe termen lung.

Acum, Andoli Stile SRL prin intermediul magazinului online www.hairextension.ro aduce in Romania un nou concept al frumuse­tii, un shop online cu produse profesionale originale de cea mai buna calitate apartinand producatorului She Hair Extension Italia.


She Hair Extension 
este lider pe piata mondiala in ceea ce priveste productia de extensii din par natural 100%. Continua cercetare in ceea ce priveste procesul de productie in scopul de a oferi calitate, inovatie si preturi competitive, au facut posibila, crearea unei linii complete de articole profesionale pentru extensii de par.


Femeia She este femeia independenta, chic, aflata intr-o continua miscare, poarta ceea ce ii place si cum ii place, imbinand cu gust si personalitate lungimea, volumul, stilul si culoarea pe care extensiile She le transmit.


Brandul She este prescurtarea de la Socap Hair Extension, in acest sens incepand cu primavara anului 2009, pentru a inlatura confuzia din piata,  Socap
 a trecut la rebranduirea marcii, nascandu-se astfel marca She.


She Hair Extension  propune clientilor sai mai multe tipuri de extensii de par: EXTENSII CU KERATINA, EXTENSII CU CLIP, EXTENSII DIN PAR CUSUT "TESSUTI" si ca noutate EXTENSIILE CU ADEZIV “EXTENSIVE”.

Pentru procesul de productie a extensiilor, 
She Hair Extension  foloseste par indian de cea mai buna calitate de la donatorii umani sanatosi. Parul respectiv este  spalat in repetate randuri, pieptanat, decolorat si vopsit prin procese industriale iar cu sistemul REMY, firele de par sunt asezate respectand sensul natural de crestere pentru a se evita incurcarea firelor de par si pentru a facilita pieptanarea.
Toate produsele vandute de www.hairextension.ro sunt produse profesionale originale.